Wasmachine en huishoudelijke hulpmiddelen

Huishoudelijke hulp in mijn regio


    De Gouden Aankooptis! Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
Als u tijdelijk of langdurig niet meer zelfstandig het huishouden kunt doen dan is een huishoudhulp wellicht de perfecte oplossing voor u. Dit kan ook een oplossing zijn wanneer u zelf weinig tijd hebt voor het huishouden. Uw huishoudhulp helpt u uw huishouden gemakkelijker, goedkoper en efficienter te maken.

Een huishoudhulp kan u hulp geven in het doen van het huishouden. Zo kan een huishoudhulp bij u thuis langskomen om te poetsen, te strijken of te wassen. Ook biedt hij/ zij u andere vormen van huishoudelijk werk, hierbij kan bijvoorbeeld ook gedacht worden aan het doen van boodschappen of het koken van het eten.

Bij het verkrijgen van een hulp in de huishouding kunt u een persoonsgebonden budget aanvragen voor het verkrijgen van hulp in de huishouding. Over de besteding van het budget moet u echter wel verantwoording afleggen aan de gemeente. Voor een aantal voorzieningen van hulp bij het huishouden moet u daarnaast een eigen bijdrage betalen. De hoogte hiervan is afhankelijk van uw inkomen en wordt vastgesteld en geind door het Centraal Administratiekantoor (CAK).