Wasmachine en huishoudelijke hulpmiddelen

Huishoudelijke hulp in mijn regio


    De Gouden Aankooptis! Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning

Huishoudster

Een huishoudster (of huishouder) komt bij u thuis om u veel huishoudelijk werk uit handen te halen. Een huishoudster kan voor u stofzuigen, de afwas doen, de bedden verschonen, stoffen en opruimen. Ook voor het doen van de boodschappen kan een huishoudster ingeschakeld worden. Een huishoudster, of schoonmaakster, moet u vaak zelfstandig inschakelen. Dit houdt in dat het niet via een thuiszorginstelling wordt geregeld. In kranten of op het internet, vindt u vaak advertenties van huishoudsters die graag bij u thuis komen werken.
U kunt in overleg met de huishoudster afspraken maken over het aantal uren per week dat de huishoudster bij u thuis werkt. U kunt er voor kiezen een huishoudster te nemen, wanneer u niet meer in staat bent de huishoudelijke taken zelf uit te voeren, bijvoorbeeld door een handicap of ouderdom. Omdat een huishoudster maar een aantal uur in de week bij u aanwezig zal zijn, moet u de rest van de week zelfstandig uit de voeten kunnen. Ook wanneer u het te druk heeft voor huishoudelijke taken, kan een huishoudster uitkomst bieden.

Wilt u een huishoudster aanvragen, op deze site kan u tarieven van een huishoudster vergelijken.