Wasmachine en huishoudelijke hulpmiddelen

Huishoudelijke hulp in mijn regio


    De Gouden Aankooptis! Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
Een poetshulp kan u veel poetswerkzaamheden uit handen nemen. U kunt een poetshulp in huis nemen die deels of compleet de schoonmaak van bewoonde gedeelten van uw huis overneemt. Een poetshulp kan bijvoorbeeld dingen afstoffen, de vloer vegen of stofzuigen, ruiten lappen, dweilen of schuren, het parket boenen of nog andere taken die deel uitmaken van een normale schoonmaak.

Er zijn verschillende redenen om een poetshulp in dienst te nemen. Zo kunt u zelf niet meer in staat zijn om het poetswerk te verrichten of wanneer u hier zelf geen tijd meer voor heeft. Een poetshulp kan in deze situaties uitkomst bieden.

Een poetshulp is dus geschikt voor u wanneer u het poetswerk niet meer zelf kunt of wil uitvoeren. Een poetshulp is enkel voor het poetswerk en niet overig werk. Over het algemeen komt een poetshulp namelijk maar een aantal uur per week bij u langs en moet u de rest van de week zelfstandig dingen kunnen doen.

In overleg met de poetshulp kunt u zelf afspraken maken over het aantal uren per week dat de poetshulp bij u langskomt. Dit kan de poetshulp doen naargelang uw behoeften. U bepaalt hierbij zelf hoe vaak de poetshulp langskomt, dit spreekt u echt wel af in goed overleg met de poetshulp. Een poetshulp wordt vaak niet geregeld via een thuiszorginstelling, dus deze moet u zelfstandig inschakelen. Uw poetshulp kunt u bijvoorbeeld vinden in kranten of op het internet.